På banan?

Mina inlägg har varit lite glesa nu. Jag ber om ursäkt för det till alla er som med spänning följer utvecklingen i mitt liv.

Sedan nyårsafton har mitt liv varit helt ok. Jag känner mig på banan och lever mitt liv i någon slags vardag. Det är oändligt skönt, att bara komma upp i en nivå när man kan känna att livet känns åtminstone som en vanlig trist vardag. Då mår man ju iallafall bra.

Mina föräldrar och en kompis har varit hos mig och hjälpt mig borra och montera lite grejer - jag har tummen mitt i handen vilket är ett problem! Jag har fått på sängkappan på sängen, och även om den inte var riktigt som jag tänkt mig så blev det bättre än innan. I morgon ska jag shoppa eller beställa en taklampa till sovrummet, jag är jättesugen på den här vita lampan vita lampan från Ellos <http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=29494&amp;productId=241601&amp;articleId=917975&amp;SellingFlag=SearchText&amp;SearchBackLink=> (ledsen över den oproffsiga länkningen, men jag lyckas inte hitta info om hur man gör det snyggt). Vad tror ni om den?

Så snart har jag ett sovrum som jag törs bjuda hem folk till *smile*. Och det har jag planer på att göra. För nu när man är singel kan man ju ha sex när man vill med vem man vill. Under förutsättning att den eller de man vill ha sex med är med på det så klart. Men jag har börjat märka att det sällan är några problem. Det kommer bli ett spännande 2010. Fast jag vet inte hur mkt detaljer jag tänker avslöja i bloggen...

En annan typ av inlägg, och en annan typ av sinnesstämning. Jag rider på vågen så länge jag kan.


Kommentarer
Postat av: En dansös dagbok

U go girl :)

2010-01-05 @ 23:13:56
URL: http://tutku.blogg.se/
Postat av: Fruns Hemligheter

God fortsättning!

Härligt att 'höra' att du är lite positiv! Njut av det sålänge du kan, jag hoppas det vara länge!



2010 kommer säkerligen vara ett mycket spännande och intressant kapitel, spännande att få följa dig!

2010-01-06 @ 20:26:58
URL: http://frunshemligheter.blogg.se/
Postat av: jonna

(Markera ordet/orden, t.ex. vit lampa, du vill ha länkningen till sen klickar du på den lilla kedjan i verktygsfältet ovanför skrivfältet. Då ska det komma upp en pop up där du lägger in själva länkadressen och klickar för om du vill att det kommer i nytt fönster eller gammalt. Också spara. Sen ska det vara fix och färdigt! :))

2010-01-06 @ 20:41:29
URL: http://attlevaarmeranattoverleva.blogg.se/
Postat av: Peter

Eller så går du in här: http://tinyurl.com/ och klistrar in din långa, sura länk, klickar på Make TinyURL, kopierar resultatet som kommer upp under rutan och klistrar in det i din blogg.

2010-03-16 @ 13:10:06
URL: http://www.petersaventyr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0