Mellandagsrea och goda vänner

Idag har jag varit på mellandagsrea. I år shoppade jag mer än vad jag brukar göra. De senaste åren har jag mest handlat reaplagg och praktiska plagg. Jag har varit en "jeans och t-shirt tjej". Men jag har lite tröttnat på att vara det, nu vill jag bli sexig och elegant. Jag vill byta ut min garderob.
Nu äger jag två finklänningar, en svart fodralklänning, ett par tighta jeans (jo, jag kan inte leva utan jeans - men nu vill jag ha en snygg skjorta eller sexig topp till), en svart kjol och en urringad halternecktopp. Och tre par strumpor (jag försöker tvätta så sällan som möjligt, och det är alltid strumporna som tar slut först).
Efter att jag sprängt min shoppingbudget flerfaldigt träffade jag två av mina äldsta vänner för bowling och middag. Jag njuter så av att umgås med dem. Den ena har jag döpts tillsammans med, och den andra har jag gått i kyrkis med när vi var typ fem. Sedan har vi gått i samma klass från lekskolan till gymnasiet. Och håller fortfarande kontakten. Med dem kan jag vara precis den jag är, och de förstår mig.
Av fyrbarnsmamman, som är en av dem, fick jag en stor lyxig chokladask innan vi skildes åt. Just nu mår jag väldigt bra, och det känns som om chokladasken var ett tecken. Jag har en alldeles egen chokladask. Och nu ska jag forma mina alldeles egna latrutiner!
Att jag fått uppmuntrande kommentarer här på bloggen, och min bästa vän lovat tillbringa en del av den lediga tiden tillsammans med mig, gör också sitt till mitt goda humör idag. Tack!
Idag känns det faktiskt som om det finns hopp. Idag känns det faktiskt som om det finns ett liv på egen hand. Jag ska komma ihåg den här känslan och hålla fast vid den!

Kommentarer
Postat av: Madicken

Nallar äger fan :D

2009-12-26 @ 23:48:57
URL: http://conler.blogg.se/
Postat av: Karin

Modiga du! Att du vågar leta reda på det som är du och ge dig själv tid att läka i stället för att kasta dig in i en ny relation tycker jag är fantastiskt. You go girl! Du kommer att lyckas.

2009-12-26 @ 23:56:49
URL: http://karin.mabra.com
Postat av: Karin

Hoppas du kommer att tycka om boken ifall du köper den. Kram!

2009-12-27 @ 00:24:57
URL: http://karin.mabra.com
Postat av: Jessi Fox

kul att nån annan än jag klarade rean ;D

2009-12-28 @ 09:59:04
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0